• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen
T 0481-848840
T 0481-848840

Boekhouder in Andelst gezocht?

De Administratiekamer in Andelst neemt uw boekhouding uit handen, zodat u tijd overhoudt voor daadwerkelijk ondernemen. Of u nu uw boekhouding geheel wilt uitbesteden, uw jaarrekening wilt laten opstellen of een extra paar ogen zoekt bij uw belastingaangifte, De Administratiekamer staat altijd voor u klaar. Ons administratiekantoor in de regio Andelst werkt voor zzp’ers en kleine bedrijven tot grote b.v.’s. De branches van onze klanten zijn divers: van de uitzendbranche tot bijvoorbeeld de bouw- en technieksector. Onze diensten zijn net zo divers, zoals: financiële administraties (opzetten, inrichten en verwerken), aangifte omzetbelasting, internetboekhouding, periodecijfers, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting, salarisadministratie, startersbegeleiding en nog veel meer…

Waarom De Administratiekamer?

Door uw boekhouding aan ons uit te besteden hoeft u zich geen zorgen meer te maken over alle rompslomp die de administratie met zich meebrengt en kunt u zich weer focussen op het ondernemen. Naast het gemak en het doen wat u leuk vindt, kunt u ook rekenen op de volgende voordelen:

  • Voordelige tarieven
  • Actieve ondersteuning en advisering
  • Maximaal gebruik van de fiscale voordelen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Geen onvoorziene kosten
  • Een vast aanspreekpunt

Over ons

De Administratiekamer is een administratiekantoor nabij Andelst dat graag met u meedenkt denkt en daarin zijn wij erg flexibel. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en zijn niet alleen zeer betrokken bij uw onderneming, maar ook bij uzelf. Uw visie en aanpak bepalen immers uw manier van bedrijfsvoering en dus ook onze aanpak. Met de persoonlijke aanpak van uw vaste aanspreekpunt zijn wij beter in staat om mee te denken in uw bedrijfsvoering en om u van het juiste advies te voorzien.

Gratis offerte

Wilt u uw administratie graag uitbesteden aan een administratiekantoor dat altijd up-to-date is en waarvan u zeker weet dat uw administratie in goede handen is? Kies dan voor dé boekhouder in Andelst en neem vandaag nog contact met De Administratiekamer op voor het maken van een afspraak of een gratis offerte.

Offerte knop      Contact opnemen

Direct contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag contact met ons? Vul onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam: *
E-mail: *
Je bericht:


Offerte knop

Actueel

Boek


Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nlBack to Top

Tarieven

Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>