• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen
T 0481-848840
T 0481-848840

Boekhouder in Huissen gezocht? 

De Administratiekamer nabij Huissen neemt u werk uit handen, zodat u tijd overhoudt voor ondernemen. Of u nu uw administratie geheel wilt uitbesteden, uw jaarrekening wilt laten opstellen of een extra paar ogen zoekt bij uw belastingaangifte, De Administratiekamer staat voor u klaar. Ons administratiekantoor heeft zowel zzp'ers, b.v.'s, eenmanszaken, maatschappen als v.o.f.'s onder haar hoede. Wij werken voornamelijk als boekhouder voor klanten in de regio Huissen. Dat zijn zowel zzp’ers als kleine en middelgrote bedrijven met zo’n 1 tot 25 werknemers. De branches zijn divers: van de uitzendbranche sector tot bijvoorbeeld de bouw- en technieksector. De diensten zijn net zo divers, zoals: financiële administraties (opzetten, inrichten en verwerken), aangifte omzetbelasting, internetboekhouding, periodecijfers, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, loonbelasting en vennootschapbelasting, salarisadministratie, startersbegeleiding en nog veel meer…

Waarom ons als boekhouder in Huissen?

  • Boekhouding gericht op zzp'ers, freelancers en ondernemers
  • Tijdbesparend
  • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
  • Adviserend en meedenkend
  • Transparant en doeltreffend
  • Een boekhouder met een persoonlijke benadering
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Boekhouder De Administratiekamer nabij Huissen denkt graag met u mee. Wij pakken de zaken flexibel aan. Wij geloven in de persoonlijke aanpak. Dat wil zeggen dat ons administratiekantoor niet alleen betrokken is bij uw onderneming, maar ook bij u. Uw verwachtingen en mensen bepalen immers uw bedrijfsvoering en daarmee ook onze aanpak. Als boekhouder nabij Huissen kunt ervan overtuigd zijn dat uw boekhouding in vertrouwde handen is. Zo is uw boekhouding altijd up-to-date en kunt u ondernemen op basis van de juiste cijfers! 

Ja, ik zoek een boekhouder in Huissen! 

We maken graag kennis met u. Het liefst in levende lijve, dat praat wel zo makkelijk. Bovendien geloven wij in de persoonlijke klik. Wederzijds vertrouwen in ons vakgebied immers van groot belang. Wilt u uw kostbare tijd liever besteden aan werk dat belangrijk voor uw onderneming is? Maak vrijblijvend een afspraak en kijk wat wij als boekhouder in Huissen voor u kunnen betekenen.

Offerte knop      Contact opnemen

Direct contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag contact met ons? Vul onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam: *
E-mail: *
Je bericht:


Offerte knop

Actueel

Boek


Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nlBack to Top

Tarieven

Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>