• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen
T 0481-848840
T 0481-848840

Boekhouder Nijmegen

De administratie is vaak een tijdrovende klus waar menig ondernemer tegenaan loopt. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte, het opstellen van de jaarrekening of wil je graag jouw gehele administratie uitbesteden? En ben je hiervoor op zoek naar een boekhouder in Nijmegen of omgeving? Dan ben je bij De Administratiekamer aan het juiste adres. Of je nu werkzaam bent in de uitzendbranche, de sector bouw of de techniek. Wij nemen graag jouw gehele administratie uit handen, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken van het ondernemen.

Over ons

De Administratiekamer is een fris, dynamisch en persoonlijk administratiekantoor dat niet alleen betrokken is bij je onderneming, maar ook bij jou. Door de samenwerking zullen wij je onderneming goed leren kennen en zijn wij ook in staat om mee te denken over diverse zaken en je hierin te voorzien van advies. Wij zijn niet zomaar een traditioneel administratiekantoor, maar maken gebruik van ICT- en online middelen. Hierdoor kunnen onze professionals meer bieden en ben je er zeker van dat je administratie in goede en vertrouwde handen is. Vele ondernemers gingen je al voor.

Voordelen van De Administratiekamer

Door je administratie uit te besteden hoef je als ondernemer daar geen tijd meer in te steken en kun jij je gewoon focussen op de kerntaken van je onderneming. Wanneer je er voor kiest om De Administratiekamer zorg te laten dragen voor jouw boekhouding geniet je van de volgende voordelen:

  • Transparante kosten
  • Actieve ondersteuning en advisering
  • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Vaste prijsafspraak (all-in)
  • Binnen 24 uur gegarandeerd antwoord op je vragen

Ja, ik ben op zoek naar een boekhouder in Nijmegen!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met De Administratiekamer nabij Nijmegen. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van een boekhouder in Nijmegen en voorzien je hierin van een passend advies.

Offerte knop      Contact opnemen

Direct contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag contact met ons? Vul onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam: *
E-mail: *
Je bericht:


Offerte knop

Actueel

Boek


Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nlBack to Top

Tarieven

Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>