• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen
T 0481-848840
T 0481-848840

Boekhouder in Oosterhout gezocht?

Denk jij er al lange tijd over om de boekhouding van je onderneming uit te besteden en ben je hiervoor op zoek naar een boekhouder in Oosterhout en omstreken? Dan moet je bij De Administratiekamer zijn. Wij begrijpen als geen ander dat de administratie van je onderneming een tijdrovende klus is en nemen je dit dan ook graag uit handen. Zo kan jij je weer richten op de kerntaken van je onderneming en mag je er op vertrouwen dat je administratie in goede handen is. Of je nu wel wat hulp kunt gebruiken bij de belastingaangifte, het opstellen van de jaarrekening of je graag jouw gehele administratie wilt uitbesteden De Administratiekamer helpt je graag.

De Administratiekamer nabij Oosterhout

Wij vinden het belangrijk om onze klanten en hun onderneming goed te kennen en geloven dan ook in een persoonlijke aanpak. Wij zijn niet zomaar een traditioneel administratiekantoor, maar maken stevig gebruik van ICT- en online middelen. Hierdoor kunnen onze professionals meer bieden en ben je er zeker van dat je administratie in goede en vertrouwde handen is. Of je nu een zzp’er bent, B.V., eenmanszaak, maatschap of v.o.f. wij werken voor zowel kleine als middelgrote bedrijven en staan altijd voor je klaar.

Onze voordelen

Door je administratie uit te besteden aan De Administratiekamer geniet je, naast onze voordelige tarieven, van vele voordelen. Eén van de grootste voordelen is natuurlijk dat je veel tijd over houdt en je weer volledig kunt focussen op de kerntaken van je onderneming. Andere voordelen van De Administratiekamer zijn:

  • Transparante kosten
  • Actieve ondersteuning en advisering
  • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Vaste prijsafspraak (all-in)
  • Binnen 24 uur gegarandeerd antwoord op je vragen

Contact opnemen

Wanneer je nog twijfelt of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, gaan we graag met je in gesprek. Neem gerust eens telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak, of het stellen van je vragen. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van onze boekhouder in Oosterhout

Offerte knop      Contact opnemen

Direct contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag contact met ons? Vul onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bedrijfsnaam: *
E-mail: *
Je bericht:


Offerte knop

Actueel

Boek


Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nlBack to Top

Tarieven

Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>