• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen

Factureren was nog nooit zo simpel

Maak gebruik van 'AK-efactuur'. Dit is ons online facturatieprogramma. Geen fouten meer in je facturatie, zodat je facturen altijd voldoen aan de wettelijke eisen vanuit de Belastingdienst. Daarnaast realiseer je hiermee natuurlijk een enorme tijdwinst en heb je veel beter inzicht in je omzet en de nog openstaande posten.

Wat biedt AK-efactuur:

  • Je kunt een onbeperkt aantal klanten, facturen, offertes en abonnementen invoeren

  • Je hebt overzicht in de openstaande facturen

  • Je kunt herinneringen en aanmaningen op tijd versturen

  • Je voert je eigen huisstijl

  • Je kunt gebruik maken van verschillende betaalmethoden, zoals: bankoverschrijvingen, iDEAL en automatische incasso
     

AK-Online onbeperkt

AK-efactuur

9,99 p.m.  

factureren was nog nooit zo simpel 

Onbeperkt factureren & versturen

Herinneringen en aanmaningen

Offertes maken

Producten en diensten

Urenregistratie

Betaalmethoden

Eigen huisstijl 

Direct aanvragen ZZP Pakket

 


AK-efactuur voor € 9,99 per maand

Op eenvoudige wijze facturen maken, versturen en laten betalen zonder beperkingen.
Dat is het gemak van AK-efactuur.


(Periodiek) factureren & versturen
Gemakkelijk en foutloos een factuur maken en versturen (per post of per e-mail) zonder onnodige handelingen. AK-efactuur is zo opgezet dat het traject van factureren in zo weinig mogelijk stappen gerealiseerd wordt. Periodieke facturen worden automatisch klaargezet.

Herinneringen en aanmaningen
Je behoudt gemakkelijk overzicht in je facturatieproces met de verschillende ingebouwde handige functies. Met filters kun je bijvoorbeeld sorteren op alle "niet betaalde facturen". Of verstuur automatisch een herinnering of aanmaning als je klant nog niet betaald heeft. De betaalstatus wordt automatisch aangepast indien een klant online betaalt via bijvoorbeeld iDEAL.

Offertes maken
Verstuur eenvoudig een offerte via AK-efactuur per e-mail direct naar je klant. Zodra de offerte door de klant is geaccepteerd kun je deze met één druk op de knop omzetten naar een factuur.

Producten & diensten
Productenbeheer is ideaal in combinatie met facturen & offertes. Verkoop je regelmatig dezelfde producten of diensten? Voeg ze toe aan je "Producten" en je kunt ze overal in het systeem gemakkelijk benaderen en toevoegen. Hierdoor kun je nog sneller jouw factuur maken.

Urenregistratie
Of je nu werkt op basis van uurtje factuurtje of je uren wilt bijhouden voor eigen inzicht of bewijslast voor het urencriterium. Urenregistratie is flexibel te gebruiken. Zowel door jezelf of door een van je medewerkers.

Eigen huisstijl
Onze unieke sjabloon wizard helpt je bij het opmaken van je factuur en offerte in je eigen huisstijl. Zonder enige technische kennis voeg je eenvoudig een logo of achtergrond toe aan het briefpapier. Bepaal de indeling en opmaak van elk element door gewoon te slepen en het neer te zetten.

Betaalmethoden
Bied je klanten meerdere mogelijkheden om een factuur te betalen: bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. 

aanvragen AK-online

 


Hulp nodig bij inrichten van je account?
Laat het ons weten, voor slechts € 99,- helpen wij je bij het inrichten van je account.

Hoe lang is de contractsduur?
Het opzeggen van AK-efactuur kan maandelijks, gewoon per e-mail.

Heb jij je administratie uitbesteed bij De Administratiekamer?
Als klant van De Administratiekamer ontvang je de eerste drie maanden 50% korting en betaal je voor het AK-efactuur abonnement slechts € 5,- per maand.


Wat anderen zeggen 

 "Als zzp'er was ik gewend om facturen te maken in Word. Dat was vaak niet efficiënt en de kans op fouten (bij dupliceren) was groot. Bovendien was ik regelmatig het overzicht kwijt. Nu werk ik met AK-efactuur en ik ben een ware ambassadeur geworden. Het werkt perfect! Ik zie dat de tijdswinst inderdaad aanzienlijk is met AK-efactuur. Daarbij is het ook nog heel gebruiksvriendelijk!"
Petra Dijkstra


 "Zeer makkelijk te gebruiken en overzichtelijk ingedeeld. Met de handige wizard in het pakket kon ik makkelijk mijn eigen huisstijl toepassen in het pakket. Ik ben zeer tevreden en heb nu ook veel beter overzicht op mijn openstaande debiteuren."
Harry Diemen

aanvragen AK-online


 


Vragen?

Heb je nog vragen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: 0481 - 848840 of geef een bel mij terug verzoek door.

Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nl

Offerte knop

Actueel

Back to Top

Tarieven
Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>