• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen

Waarom de financiële administratie outsourcen?

Elke organisatie heeft specifieke wensen als het gaat om uitbesteden van de financiële administratie. Bij De Administratiekamer bepaal je zelf welke werkzaamheden je uitbesteedt en welke je zelf uitvoert. Bijvoorbeeld alleen de facturering, de salarisadministratie of juist het volledige administratieve proces.

Hoge kwaliteit tegen lage kosten 
Omdat administratie onze core business is, werken we zeer efficiënt en op kwalitatief hoog niveau. Door onze kennis van administratieve processen én de de financiële en fiscale wet- en regelgeving nemen we snel en deskundig je financiële administratie uit handen. Dat doen we zoals jij dat wenst; ondersteuning op locatie, co-sourcing of outsourcing.

Waarom je administratie outsourcen?
- verhogen flexibiliteit
- constante kwaliteit
- hoog kennisniveau

Automatisering
Wij hebben onze organisatie innovatief georganiseerd, waarbij we stevig gebruik maken van ICT- en online middelen. De Administratiekamer werkt samen met excellente softwarepartners om de financiële bedrijfsprocessen op een juiste en veilige manier te automatiseren. Hierdoor wordt het technisch beheer en onderhoud geheel voor je verzorgd, zodat je geen beheerkosten hoeft te betalen en zelf geen updates, back-ups en nieuwe versies hoeft te installeren.

Waarom je administratie outsourcen?
- tijdig, juist en volledig beheer
- veilig informatie delen, 24/7
- overzichtelijke en op maat rapportages

Flexibiliteit
Door je administratie te outsourcen bij De Administratiekamer betaal je alleen voor de dienstverlening die je op dat moment nodig hebt. Organisaties die groeien of juist krimpen hebben vaak grote moeite om snel de juiste mensen te vinden of om de bestaande financiële afdeling af te slanken. Outsourcen lost dit probleem op, de dienstverlening sluit namelijk altijd naadloos aan bij wisselende omstandigheden.

Waarom je administratie outsourcen?
- geen personele risico's
- optimale bezetting
- hoge kwaliteit

Analyse & controlling
Het belang van goede sturing neemt sterk toe en daarmee ook de vraag naar juiste managementinformatie. Door de continu veranderende wet- en regelgeving en marktwerking is inzichtelijke en betrouwbare informatie onmisbaar voor een juiste sturing in jouw organisatie. Het biedt de directie en het management de juiste gegevens om de (financiële) positie in de markt te verstevigen en te voldoen aan de interne en externe verantwoordingsverplichting.

De Administratiekamer beschikt over ervaren business controllers die je helpen bij het produceren van betrouwbare managementinformatie die aansluit bij jouw informatiebehoefte.

Waarom je administratie outsourcen?
- juiste informatie voor betere sturing
- inzicht door overzichtelijke cockpits en dashboards
- dynamisch en deskundig inspringen op veranderingen in wet- en regelgeving 


Vragen?

Heb je nog vragen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: 0481 - 848840 of geef een bel mij terug verzoek door.


Contact opnemen Offerte knop

Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nl

Offerte knop

Actueel

Back to Top

Tarieven
Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>