• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen

Outsourcing administratie

Outsourcing (de zakelijke term voor het uitbesteden van werkzaamheden) is een uitdrukking die steeds belangrijker wordt in de zakelijke wereld. Zeker in de huidige tijd moeten ondernemers op de kleintjes letten en werken om die reden vaker met een klein en efficiënt team.
Werkzaamheden die niet tot de core business behoren, worden vervolgens geoutsourcet. Dit gebeurt vooral bij bedrijven met 2 tot 50 werknemers.

Door outsourcing koopt een ondernemer expertise in die niet aanwezig is in de onderneming. Denk hierbij aan het inhuren van een fiscale, financiële of administratieve consultant.
 


Wat zijn de voordelen van outsourcing?

  • Hoge kwaliteit tegen lage kosten
  • Geen risico van langlopende contracten (ziekte, verzuim e.d.)
  • Optimale bezetting (geen uitval door vakantie of ziekte)
  • Geen administratieve rompslomp
  • Flexibele inzet bij wegwerken achterstanden of onverwachte hoeveelheid aan werkzaamheden
  • Inzicht door overzichtelijke cockpits en dashboards
  • Juiste informatie voor betere sturing
  • Geen investeringen in ICT software, implementatie en consultants
  • Focus op kerntaken

Wij zien de voordelen van dit concept dagelijks terug bij onze klanten. Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer>>


Hoe werkt outsourcen van jouw financiële administratie?

De Administratiekamer heeft veel ervaring en expertise in huis om administraties in diverse branches in te richten, uit te voeren en te beheren. Door onze kennis op het gebied van financiële en fiscale wet- en regelgeving nemen we snel en deskundig je financiële administratie uit handen. Dat doen we zoals je wenst; ondersteuning op locatie, co-sourcing of outsourcing.

Lees meer>>


Vragen?

Heb je nog vragen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: 0481 - 848840 of geef een bel mij terug verzoek door.


Contact opnemen Offerte knop

Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nl

Offerte knop

Actueel

Back to Top

Tarieven
Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>