Tevreden starter

5/5 Tevreden starter Sinds enige tijd verwijs ik tot volle tevredenheid starters door naar De Administratiekamer. Vooral ben ik aangenaam verrast door de vakkundige en menselijke maat die De Administratiekamer hanteert in haar werkwijze.

Wij zijn tevreden

5/5 Wij zijn tevreden De zaken zijn inderdaad helder en duidelijk, overzichtelijk voor een vaste afspraak. Maar ook heel veel goede ideeën, service en denken out-of-the-box! Wij zijn uitermate positief over De Administratiekamer en haar dienstverlening!

Onze Administratie is altijd Up2Date

5/5 Onze Administratie is altijd Up2Date Ron Bruijsten van De Administratiekamer komt maandelijks onze administratie verwerken en aangifte omzetbelasting indienen. En dat doet hij prima! Wij geven zeker een positieve beoordeling.

Prima werk

5/5 Prima werk Enkele maanden geleden ben ik full-time gestart met mijn bedrijf. Eerder deed ik dit naast mijn baan. Nu dus full-time en dat gaat zeer goed. Inmiddels heb ik al een aardig klantenbestand opgebouwd en was de tijd daar om mijn (schoenendoos)administratie serieus onder te brengen. Dit heb ik gedaan bij De Administratiekamer. […]

De Service en Snelheid zijn top

5/5 De Service en Snelheid zijn top Ik besteed mijn administratie en aangifte inkomstenbelasting naar grote tevredenheid uit bij De Administratiekamer. De service en snelheid zijn top!

Afspraak is Afspraak

5/5 Afspraak is Afspraak De Administratiekamer verzorgt mijn persoonlijke en zakelijke administratie. En dit is naar volle tevredenheid! Er is snel contact, en bij vragen wordt er grondig en uitvoerig bij stilgestaan. De kennis van zaken is goed, wat dat oplevert behaal je niet wanneer je het zelf verzorgt. Door het uitbesteden levert het mij […]