• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
 • Outsourcen

Training 'Goed van Start!'

Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', geeft geregeld de training 'Goed van Start!' bij diverse organisaties.
Overwegen in jouw organisatie diverse medewerkers de stap naar zelfstandig ondernemerschap? Help ze dan goed op weg en organiseer de training 'Goed van Start!' bij jou op locatie.


training zz9 training zzp training zzp

Wat krijg je allemaal?

In deze training worden de deelnemers meegenomen in de belangrijkste aspecten van het financieel bewust ondernemen. Hoe maak je een financieel plan? En waarom? Hoe stel je een winst- en verliesrekening op? En wat kun je daarmee? Hoe doe je jouw btw-aangifte? Welke fiscale aftrekposten zijn er voor ondernemers en zzp'ers? En hoe werken deze?


Wat kun je als deelnemer na deze training?

 • Je weet waar het financiële deel van een ondernemersplan uit bestaat
 • Je kunt een financieel plan opstellen
 • Je leert sturen op cijfers
 • Je weet hoe je een btw-aangifte op moet stellen
 • Je weet hoe je gebruik kunt maken van de KOR (kleineondernemersregeling)
 • Je weet wel
 • Je weet welke fiscale ondernemersaftrekposten er zijn en hoe je daar gebruik van kunt maken
 • Je weet de wettelijke factuurvereisten
 • Je weet wat de voor- en nadelen zijn van een auto op de zaak en een auto in privé
 • En nog veel meer...
 

Wat anderen zeggen

 Binnen onze organisatie moest hevig gereorganiseerd worden. Dit bood onder andere mij de mogelijk om mijn lang gekoesterde wens nu daadwerkelijk uit te gaan voeren..ik word zzp'er. Niet alleen ik dacht hier zo over, maar ook diverse andere collega's. Op ons initiatief heeft onze werkgever de training 'Goed van Start!' georganiseerd.
Ik ben erg blij dat ik deze training heb gevolgd, omdat ik echt geen benul had wat er allemaal op financieel gebied komt kijken als je een eigen bedrijf begint. Rinske is erg goed in het helder uitleggen van de voor mij ingewikkelde stof. Nu weet ik precies welke fiscale aftrekposten er voor mij zijn en hoe ik voor deze aftrekposten in aanmerking kom! Daarnaast vond ik het fijn dat werd uitgelegd hoe ik zelf mijn aangifte omzetbelasting in moet vullen. Ik heb echt veel geleerd deze ochtend!"
Janneke de Woerd


Praktische informatie

De training 'Goed van Start!' neemt een dagdeel in beslag. De investering in deze training bedraagt €450,- exclusief btw en exclusief reiskosten.
Wil je nog meer uit deze training halen? Geef dan iedere deelnemer het boek 'Startersgids voor zzp'ers' à € 14,95 kado!


Vragen?

Heb je nog vragen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: 0481 - 848840 of geef een bel mij terug verzoek door.


Contact opnemen Offerte knop

Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nl

Offerte knop

Actueel

Back to Top

Tarieven
Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>