• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen

Hoe werkt outsourcen van jouw financiële administratie?

Er is een huidige tendens waar te nemen om zo veel mogelijk niet-kernactiviteiten af te stoten naar daartoe gespecialiseerde bedrijven. En onder deze niet-kernactiviteiten valt in veel gevallen ook de financiële administratie.
Om die reden zijn op het gebied van uitbesteding van de financiële administratie de laatste jaren steeds meer verschillende vormen ontstaan.

Outsourcen 
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun gehele financiële administratie buiten de deur te brengen. Niet alleen gaat de kwaliteit hierdoor vaak omhoog, maar de gemiddelde kosten gaan ook nog eens omlaag. Daarnaast is de capaciteit snel aan te passen wanneer het bedrijf groeit of krimpt.

Waarom je administratie outsourcen?
- geen ICT investeringen
- geen vaste personeelslasten
- besparing op kantoorkosten

Co sourcing
Een andere vorm van uitbesteden is die van co sourcing, gedeeltelijke outsourcing. Hierbij faciliteren wij niet alleen de ICT infrastructuur, maar optimaliseren we jouw bedrijfsprocessen en leveren we specifieke accountancy en fiscale kennis. In deze vorm kun je ervoor kiezen om de reguliere werkzaamheden deels of volledig te laten uitvoeren door intern personeel. Wij vervullen dan meer de 'controle functie' en 'springen bij' waar en wanneer nodig.

Waarom je administratie co sourcen?
- geen ICT investeringen
- kwaliteitsgarantie door controlerende functie
- optimalisatie van bedrijfsprocessen

Ondersteuning op locatie
Moet er achterstallige administratie weggewerkt worden? Is een grondige reorganisatie van de financiële administratie noodzakelijk?
Ook daarbij wordt gebruik gemaakt van De Administratiekamer. 

Waarom je administratie op locatie laten uitvoeren?
- geen inwerktijd, onze medewerkers weten wat te doen
- concrete aanbevelingen en implementatie van de verbeterpunten
- kennis en kwaliteit op de werkvloer aanwezig


Vragen?

Heb je nog vragen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: 0481 - 848840 of geef een bel mij terug verzoek door.


Contact opnemen Offerte knop

Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nl

Offerte knop

Actueel

Back to Top

Tarieven
Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>