• Vanaf € 95 per maand verzorgt De Administratiekamer uw complete boekhouding
  • Outsourcen

Startersgids voor zzp'ers

Als eigenaar van De Administratiekamer heb ik, Rinske Jansen, de afgelopen jaren heel veel startende zzp'ers gesproken en begeleid. Vaak hoorde ik hetzelfde: 'Waar vind ik nu alle informatie om goed van start te kunnen gaan?' of 'Ik zie door de bomen het bos niet meer.'

startersgids voor zzp'ersDeze startersgids voor zzp’ers heb ik dan ook geschreven met als doel een praktisch, overzichtelijk en bruikbaar boek voor de startende zzp’er te maken. In dit boek is ordering gebracht in de hoeveelheid beschikbare informatie voor startende zzp’ers en laat ik je kennismaken met de belangrijkste aspecten van het ondernemen door zzp’ers. Met als uitkomst: een verantwoorde en succesvolle start van jouw bedrijf! De zaken worden niet moeilijker gepresenteerd dan ze zijn, maar overzichtelijk en helder. Een praktisch boek vol met direct toepasbare informatie.

Ik wens je veel succes met de start van je bedrijf!

Rinske Jansen

 Bestel het boek

 


Wat anderen zeggen

 "Als zzp'er is doen waar je goed in bent niet genoeg. Je moet met je ondernemerschap laten zien wat je toegevoegde waarde is. Deze startersgids helpt je om je onderscheidende aanbod in kaart te brengen."
Hans Biesheuvel (initiatiefnemer ONL)

 "Ondernemerschap is een vak. Het is leuk, spannend en uitdagend. Maar goed ondernemerschap begint met een degelijke basis, en deze basis vind je in dit boek. Volg de stappen uit de startersgids, volg je hart, en vergroot je kans op succes!"
Iris Dekker (eigenaar FIRENS Interim & Advies)

 "
Ik ben op 1 april 2015 gestart als zelfstandige. Hiervoor wilde ik me natuurlijk goed voorbereiden. Ik heb avonden achter Google doorgebracht, maar dat bracht eerlijk gezegd alleen maar meer verwarring. Enkele weken geleden ontving ik van een vriendin dit boek. En dat bood uitkomst.
Niet alleen is alles in 'Jip-en-Janneke-taal' opgeschreven, maar ook de vele praktijkvoorbeelden maakten dat ik nu wist wat ik moest doen en waar ik op moest letten. Erg fijn! Ik kan dan ook iedere startende ondernemer/zzp'er dit boek aanraden." 
C. Stevens
(recensie op Managementboek.nl)

 "Ik was al een tijd op zoek naar een boek, waarin duidelijk en praktisch belangrijke zaken voor een zzp'er aan bod komen. Dankzij dit handboekje heb ik zicht op het functioneren van mijn bedrijf gekregen. Bijvoorbeeld mijn gehannes met het vaststellen van mijn uurtarief is verleden tijd. Ik weet dat nu op een verantwoorde wijze te doen. Voor mij was en is dit boek een uitkomst.."
 
Pensatore
(recensie op Bol.com)
 

Contact

De Administratiekamer
Industrieweg-Oost 13a, 6662 NE Elst
Tel. 0481-848840
Email: info@de-administratiekamer.nl

Offerte knop

Actueel

Boek

Back to Top

Tarieven
Afbeelding administratie
Administratiekantoor

De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Outsourcen administratie

Als flexibele financiële afdeling voegen we waarde toe aan onze klanten en werken zoveel mogelijk met een jaarplanning tegen vaste maandelijkse kosten.

Lees meer >>

Afbeelding administratie
Training voor startende zzp'er

Enkele malen per jaar laat De Administratiekamer Rinske Jansen, auteur van het boek 'Startersgids voor zzp'ers', de training 'Goed van Start!' verzorgen.

Lees meer >>