• Transparantie
  • Actieve ondersteuning en advisering
  • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Vast prijsafspraken
  • Binnen 24 uur reactie
slide-one
Administratie

Vast bedrag per maand
Snelle service
Top kwaliteit

slide-one - copy
Outsourcen

Flexibele inzet
Ontzorgen
24/7 inzicht

slide-one - copy - copy
Controller

Controle op locatie
Tussentijdse rapportage
Deskundig advies

previous arrow
next arrow

Referenties

Hieronder tref je reacties aan van andere klanten.

Afspraak is afspraak

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
De Administratiekamer verzorgt mijn persoonlijke en zakelijke administratie. En dit is naar volle tevredenheid! Er is snel contact, en bij vragen wordt er grondig en uitvoerig bij stilgestaan. De kennis van zaken is goed, wat dat oplevert behaal je niet wanneer je het zelf verzorgt. Door het uitbesteden levert het mij voordelen op waarvan ik het bestaan niet wist, zonder veel omkijken.

De service en snelheid zijn top!

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
Ik besteed mijn administratie en aangifte inkomstenbelasting naar grote tevredenheid uit bij De Administratiekamer. De service en snelheid zijn top!

Prima werk

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
Enkele maanden geleden ben ik full-time gestart met mijn bedrijf. Eerder deed ik dit naast mijn baan. Nu dus full-time en dat gaat zeer goed. Inmiddels heb ik al een aardig klantenbestand opgebouwd en was de tijd daar om mijn (schoenendoos)administratie serieus onder te brengen. Dit heb ik gedaan bij De Administratiekamer. Hier ben ik begeleid om mijn administratie goed op te zetten.

Onze administratie is altijd up-to-date

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
Ron Bruijsten van De Administratiekamer komt maandelijks onze administratie verwerken en aangifte omzetbelasting indienen. En dat doet hij prima! Wij geven zeker een positieve beoordeling.

Wij zijn tevreden!

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
De zaken zijn inderdaad helder en duidelijk, overzichtelijk voor een vaste afspraak. Maar ook heel veel goede ideeën, service en denken out-of-the-box! Wij zijn uitermate positief over De Administratiekamer en haar dienstverlening!

Tevreden starter

none
★ ★ ★ ★ ★
5 5 1
Sinds enige tijd verwijs ik tot volle tevredenheid starters door naar De Administratiekamer. Vooral ben ik aangenaam verrast door de vakkundige en menselijke maat die De Administratiekamer hanteert in haar werkwijze.