• Transparantie
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vast prijsafspraken
 • Binnen 24 uur reactie

Financial Controlling in Nijmegen

Wilt u meer overzicht en grip op de financiën van uw bedrijf of organisatie?

Financial controlling in Nijmegen is dan wellicht de perfecte oplossing voor u.
Binnen de diensten van de Administratiekamer bieden wij ook financial controlling aan. Met het inhuren van een financial controller in Nijmegen bent u verzekerd van een sterke positie van uw organisatie!

Hoe werkt financial controlling in Nijmegen?

Een financial controller in Nijmegen ondersteunt bij het besturen van organisaties en het beheersen hiervan, en is een gespecialiseerde professional in het financieel-economisch gebied.

Hij/zij informeert en adviseert de directie en het management en bespreekt met hen het financiële beleid. Daarbij houdt hij toezicht op de financiële stand van zaken van uw bedrijf.

De taken van een financial controller bevatten onder meer:

 • Het zorgen voor een planning en control cyclus
 • Het aanleveren van periodieke financiële reportages
 • Het maken van een investeringsanalyse
 • Interne kostenverrekeningen, balansen, winst- en verliesrekeningen
 • Het maken van een begroting, de jaarrekening en meerjarenplanningen
 • Ontwerpen en beheren van het management informatiesysteem en de werkwijzen/procedures hierin
 • Het bewaken van de financiële positie van uw bedrijf en de resultaten hiervan

Echter, een financial controller beperkt zich niet slechts tot het financiële aspect, maar houdt zich ook bezig met balanced scorecard. Dit betreft een breder systeem voor het meten en evalueren van de prestaties van uw bedrijf.

Financial controlling in uw bedrijf

De financial controller is de gelijkwaardige tegenspeler van een ervaren manager. Soms is deze ook zelf manager van een accounting & control afdeling. Vaak begint een controller in de administratieve functie, maar een controller is geen administrateur.

Het verschil tussen een administrateur en een controller, is dat een administrateur gegevens registreert. Een controller interpreteert gegevens en is de spin in het web tussen de administratie en de directie. Binnen een bedrijf kan een financial controller verschillende rollen vervullen. Naast dat een controller een manager kan zijn, kan deze ook de directie en het management adviseren.

Tevens kan de controller zich bezighouden met het ontwerpen van besturings- en informatiesystemen en het regisseren van plannings- en beheersingsprocessen. Financial controlling is een aanwinst voor uw bedrijf!

Contact

Neem contact met ons op en maak vandaag nog gebruik van financial controlling in Nijmegen!

Industrieweg-Oost 13a
6662 NE Elst
E-mail: info@de-administratiekamer.nl

Offerte aanvragen
Actueel

Transparente kosten - vast maandbedrag

Actieve ondersteuning en advisering

Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vaste prijsafspraak (all-in)

Altijd gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Offerte aanvragen (kort)

 • Maak een keuze:

Keuze uit verschillende abonnementen

Ons accountantskantoor biedt zowel de zzp’er (eenmanszaak, Maatschap of Vof) als de ondernemer met een BV de mogelijkheid om uit verschillende pakketten te kiezen. Het is ook mogelijk om extra werkzaamheden aan het abonnement toe te voegen, of maatwerk abonnementen af te sluiten. We bespreken dit graag met je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.”

Kom in contact

Om jou en je bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen maken wij graag een afspraak met je. Zo kunnen wij kijken wat wij als boekhouder voor jou kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een offerte of het maken van een vrijblijvende afspraak.

De Administratiekamer is telefonisch bereikbaar via 0481 84 88 40, per e-mail en door middel van het contactformulier op de website. Wij voorzien je graag van een passend advies.

Offerte aanvragen Contact opnemen