• Transparantie
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vast prijsafspraken
 • Binnen 24 uur reactie
slide-one
Administratie

Vast bedrag per maand
Snelle service
Top kwaliteit

slide-one - copy
Outsourcen

Flexibele inzet
Ontzorgen
24/7 inzicht

slide-one - copy - copy
Controller

Controle op locatie
Tussentijdse rapportage
Deskundig advies

previous arrow
next arrow

Boekhouder in Nijmegen die jouw administratie overneemt

Ben je op zoek naar een boekhouder in Nijmegen? Dan zit je goed bij De Administratiekamer. Of je nu werkzaam bent in de uitzendbranche, de sector bouw of de techniek. Wij nemen graag jouw gehele financiële administratie uit handen. Zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken van het ondernemen.

Wij zijn geen traditioneel administratiekantoor. Door onze innovatieve organisatie, werken we op basis van ‘het nieuwe werken’. Hierbij maken wij stevig gebruik van ICT en andere online middelen. Op deze manier garanderen wij dat onze professionals meer kwaliteit leveren, tegen  lagere kosten. Je kunt bij ons jouw boekhouding aanleveren in een ordner, maar ook digitaal. Het gaat op de manier die jij wenst.

Goede boekhouder in Nijmegen

Wanneer je er voor kiest om De Administratiekamer zorg te laten dragen voor jouw boekhouding geniet je van de volgende voordelen:

 • Transparante kosten
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vaste prijsafspraak (all-in)
 • Binnen 24 uur gegarandeerd antwoord op je vragen

Wil je direct een boekhouder in Nijmegen inschakelen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Liever eerst wat meer weten over onze werkwijze of heb je een vraag over de kosten? Neem dan gerust contact op, wij staan je graag te woord.

Besteed die tijdrovende klus uit

De boekhouding is vaak een tijdrovende klus waar menig ondernemer tegenaan loopt. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte, het opstellen van de jaarrekening of wil je graag jouw gehele administratie uitbesteden? Onze boekhouders bieden actieve ondersteuning en geven je graag advies over je financiële situatie. Zo houd jij zelf altijd goed financieel overzicht, zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent.

Belastingadvies in Nijmegen voor zzp

Zowel voor zzp’ers als kleine en middelgrote bedrijven doen wij de boekhouding. Het maakt ons niet uit als je een eenmanszaak hebt, een maatschap, een Vof’s, b.v. ’s of een zzp’er bent. Onze boekhouders zijn er voor iedereen die graag belastingadvies in Nijmegen wilt of hulp nodig heeft bij de aangifte.

Van outsourcing administratie tot financial controller

Ook kun je gedeeltelijk de administratieve processen uitbesteden aan ons administratiekantoor. Maar de gehele administratie outsourcen is ook mogelijk.

Naast het outsourcen van je administratie in Nijmegen leveren we nog meer diensten:

Offerte aanvragen Contact opnemen

Industrieweg-Oost 13a
6662 NE Elst
E-mail: info@de-administratiekamer.nl

Offerte aanvragen
Actueel

Transparente kosten - vast maandbedrag

Actieve ondersteuning en advisering

Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vaste prijsafspraak (all-in)

Altijd gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Offerte aanvragen (kort)

 • Maak een keuze:

Een accountant in Nijmegen voor een vast bedrag per maand

Wanneer je er voor kiest om een accountant in Nijmegen in de hand te nemen sluit je een zogenoemde service abonnement af. Zo weet jij elke maand precies waar je aan toe bent. De precieze kosten per maand worden gebaseerd op de hoeveelheid mutaties, of facturen, van jouw bedrijf.

Dynamisch administratiekantoor in Nijmegen

De Administratiekamer is een fris, dynamisch en persoonlijk administratiekantoor in Nijmegen dat niet alleen betrokken is bij je onderneming, maar ook bij jou. Door de samenwerking zullen wij je onderneming goed leren kennen en zijn wij ook in staat om mee te denken over diverse zaken en je hierin te voorzien van advies.

Wij maken gebruik van ICT- en online middelen

Wij zijn niet zomaar een traditioneel administratiekantoor in Nijmegen, maar maken gebruik van ICT- en online middelen. Hierdoor kunnen onze professionals meer bieden en ben je er zeker van dat je administratie in goede en vertrouwde handen is. Vele ondernemers gingen je al voor.

Door je boekhouding uit te besteden hoef je als ondernemer daar geen tijd meer in te steken en kun jij je gewoon focussen op de kerntaken van je onderneming. Dat is wel zo fijn.

Hoeveel kost een boekhouder in Nijmegen?

Je kunt bij ons voor diverse vaste abonnementen kiezen. Op deze manier garanderen wij jou dat je niet voor een fikse rekening komt te staan aan het einde van het jaar. De prijs van het abonnement is gebaseerd op het aantal facturen van jouw bedrijf. Zo kunnen wij inschatten hoeveel werk we hebben en krijg je een passend abonnement.

Op onze website kun je een overzicht van de abonnementen vinden. Wij bieden een ZZP pakket, voor als je een zelfstandige met een eenmanszaak, maatschap of Vof bent. Ben je een ondernemer met een BV en grote ambities? Dan is het pakket Ondernemer+ iets voor jou. Het ZZP pakket begint vanaf €95,- per maand, Ondernemer+ vanaf €135,- per maand. Neem direct contact met ons op als je meer informatie over de pakketten wilt en een offerte wilt aanvragen.

Ook werkzaam in Arnhem en omstreken

Met ons administratiekantoor zijn wij naast de regio Nijmegen ook actief in Arnhem en omstreken. Dus mocht je jouw administratie willen outsourcen in Arnhem, nemen wij deze taak graag op ons. Of heb je een financial controller in Arnhem nodig? Wij geven je graag meer overzicht en grip op de financiën van je bedrijf.

Direct een offerte aanvragen voor een boekhouder in Nijmegen

Maak vandaag nog gebruik van onze boekhouder in Nijmegen en kom met ons in contact. Als je dat doet kun je een offerte aanvragen, een vrijblijvende afspraak inplannen of een vraag stellen.

Contact opnemen kan door ons te bellen op 0481-848840 of stuur ons een mail via info@de-administratiekamer.nl.

Wat zijn de taken van een boekhouder in Nijmegen?

De taken van een boekhouder in Nijmegen omvatten meestal het beheren van de financiële administratie van bedrijven of organisaties. Dit omvat taken zoals het bijhouden van financiële transacties, het opstellen van financiële rapporten en het voorbereiden van belastingaangiftes. Een boekhouder in Nijmegen kan ook advies geven over financiële kwesties en strategieën aanbevelen om de financiële gezondheid van een bedrijf te verbeteren.

Kan een boekhouder mij helpen met het doen van belastingaangifte?

Een boekhouder in Nijmegen kan je helpen bij het voorbereiden en indienen van belastingaangiftes. Dit kan onder meer omvatten het bijhouden van financiële transacties en documenten gedurende het belastingjaar, het berekenen van de belasting die moet worden betaald en het indienen van de aangifte bij de belastingdienst. Een boekhouder kan ook advies geven over welke belastingaftrekposten je mogelijk kunt claimen om geld te besparen en kan je helpen om te voldoen aan de belastingwetgeving en regels.

Wat kost een boekhouder ongeveer?

De kosten voor een boekhouder zijn volledig afhankelijk van het aantal mutaties. Binnen ons administratiekantoor hanteren we vaste abonnementen die gebaseerd zijn op de hoeveelheid mutaties, oftewel facturen. We beoordelen de benodigde werkzaamheden op basis van het aantal notaties en bieden een passend abonnement aan.

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant in Nijmegen?

Een boekhouder houdt zich bezig met de dagelijkse financiële administratie van een bedrijf, terwijl een accountant meer gespecialiseerd is in het analyseren van financiële informatie en het adviseren van bedrijven over financiële strategieën en investeringen.

Offerte aanvragen Contact opnemen