• Transparantie
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vast prijsafspraken
 • Binnen 24 uur reactie
Administratie

Vast bedrag per maand
Snelle service
Top kwaliteit

Outsourcen

Flexibele inzet
Ontzorgen
24/7 inzicht

Controller

Controle op locatie
Tussentijdse rapportage
Deskundig advies

previous arrow
next arrow
Slider

Goede boekhouder in Arnhem gezocht?

Op zoek naar een boekhouder in Arnhem? De Administratiekamer is het administratiekantoor dat jou helpt met je financiële administratie. De administratie neemt vaak veel tijd in beslag, waardoor je minder tijd hebt voor de kerntaken van je onderneming.

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte, het opstellen van de jaarrekening of wil je graag jouw gehele administratie uitbesteden? Dan neemt De Administratiekamer je dit graag uit handen.

Dé boekhouder voor regio Arnhem

Door je administratie uit te besteden aan De Administratiekamer geniet je van verschillende voordelen, namelijk:

 • Transparante kosten
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
 • Een persoonlijke aanpak
 • Voor zzp’ers en organisaties in regio Arnhem
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vaste prijsafspraak (all-in)
 • Binnen 24 uur gegarandeerd antwoord op je vragen

Uiteraard biedt het uitbesteden van je administratie niet alleen maar bovenstaande voordelen. Zo heb je zelf namelijk ook geen last meer van de administratieve rompslomp. Hierdoor heb je meer tijd om je te focussen op je kerntaken als ondernemer.

Dynamisch en persoonlijk administratiekantoor

Wij zijn een fris, dynamisch en persoonlijk administratiekantoor dat niet alleen betrokken is bij je onderneming, maar ook met jou. Doordat we je onderneming zo goed leren kennen zijn wij ook in staat om mee te denken over diverse zaken en je hierin te adviseren.

De Administratiekamer werkt met het nieuwe werken, wat inhoudt dat onze boekhouders meer kwaliteit leveren tegen een zeer scherpe prijs. Je kan er op rekenen dat wij altijd up-to-date zijn en mag er ook op vertrouwen dat jouw administratie bij ons in goede handen is.

Industrieweg-Oost 13a
6662 NE Elst
E-mail: info@de-administratiekamer.nl

Offerte aanvragen
Actueel

Transparente kosten - vast maandbedrag

Actieve ondersteuning en advisering

Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vaste prijsafspraak (all-in)

Altijd gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Offerte aanvragen (kort)

 • Maak een keuze:

Boekhouder voor bedrijven en de zzp’er

Wij hebben zowel zzp’ers, eenmanszaken, maatschappen en Vof’s onder onze hoede uit diverse branches. Of je nu een klein of middelgroot bedrijf bent, iedereen die hulp nodig heeft met de administratie zijn wij graag van dienst. Onze boekhouder zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om de administratie van je financiële situatie.

Je eigen accountant voor een vast bedrag per maand

Als je een boekhouder bij De Administratiekamer inschakelt sluit je een service abonnement af. Hierdoor weet jij elke maand precies waar je aan toe bent. Het precieze tarief wordt gebaseerd op de hoeveelheid mutaties, of facturen, van jouw onderneming.

Alle abonnementen zien voor iedere ondernemer op het totaalpakket. Dat betekent dat administratieve werkzaamheden en belastingadvies daarbij inbegrepen zitten.

“Wij werken met vaste abonnementen. Hiermee voorkom je de onaangename verrassing van een fikse rekening aan het einde van het jaar van je accountant of boekhouder.”

Keuze uit verschillende abonnementen

Ons accountantskantoor biedt zowel de zzp’er (eenmanszaak, Maatschap of Vof) als de ondernemer met een BV de mogelijkheid om uit verschillende pakketten te kiezen. Het is ook mogelijk om extra werkzaamheden aan het abonnement toe te voegen, of maatwerk abonnementen af te sluiten. We bespreken dit graag met je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“De Administratiekamer is een fris, dynamisch, transparant en persoonlijk administratiekantoor met een hoge mate van professionaliteit.”

Kom in contact

Om jou en je bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen maken wij graag een afspraak met je. Zo kunnen wij kijken wat wij als boekhouder voor jou kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een offerte of het maken van een vrijblijvende afspraak.

De Administratiekamer is telefonisch bereikbaar via 0481 84 88 40, per e-mail en door middel van het contactformulier op de website. Wij voorzien je graag van een passend advies.

Offerte aanvragen Contact opnemen