• Transparantie
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vast prijsafspraken
 • Binnen 24 uur reactie
slide-one
Administratie

Vast bedrag per maand
Snelle service
Top kwaliteit

slide-one - copy
Outsourcen

Flexibele inzet
Ontzorgen
24/7 inzicht

slide-one - copy - copy
Controller

Controle op locatie
Tussentijdse rapportage
Deskundig advies

previous arrow
next arrow

Goede boekhouder in Arnhem gezocht?

Boekhouder in Arnhem gezocht? De boekhouding neemt vaak veel tijd in beslag, waardoor je minder tijd hebt voor de kerntaken van je onderneming. De Administratiekamer is het administratiekantoor dat jou helpt met je financiële administratie.

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte, het opstellen van de jaarrekening of wil je graag jouw gehele administratie uitbesteden? Dan neemt De Administratiekamer je dit graag uit handen.

Dé boekhouder voor regio Arnhem

Door je administratie uit te besteden aan een boekhouder van De Administratiekamer geniet je van verschillende voordelen, namelijk:

 • Transparante kosten
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
 • Een persoonlijke aanpak
 • Een boekhouder voor zzp’ers en organisaties in regio Arnhem
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vaste prijsafspraak (all-in)
 • Binnen 24 uur gegarandeerd antwoord op je vragen

Uiteraard biedt het uitbesteden van je administratie niet alleen maar bovenstaande voordelen. Zo heb je zelf namelijk ook geen last meer van de administratieve rompslomp. Hierdoor heb je meer tijd om je te focussen op je kerntaken als ondernemer.

Dynamisch en persoonlijk administratiekantoor in Arnhem

Wij zijn een fris, dynamisch en persoonlijk administratiekantoor in Arnhem dat niet alleen betrokken is bij je onderneming, maar ook met jou. Doordat we je onderneming zo goed leren kennen zijn wij ook in staat om mee te denken over diverse zaken en je hierin te adviseren.

De Administratiekamer werkt met het nieuwe werken, wat inhoudt dat onze boekhouders meer kwaliteit leveren tegen een zeer scherpe prijs. Je kan er op rekenen dat wij altijd up-to-date zijn en mag er ook op vertrouwen dat jouw boekhouding bij ons in goede handen is.

Belastingadvies voor bedrijven in Arnhem

Wij geven zowel zzp’ers, eenmanszaken, maatschappen en Vof’s in Arnhem belastingadvies. In welke branche je ook actief bent. Of je nu een klein of middelgroot bedrijf bent, iedereen die hulp nodig heeft met de boekhouding zijn wij graag van dienst. Onze boekhouder zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je administratie.

De volgende diensten bieden wij als boekhouder aan in de regio Arnhem én Nijmegen:

 • Administratiekantoor in Arnhem voor belastingadvies, jaarrekening opstellen, aangifte verzorgen en boekhouding
 • Outsourcen van je administratie in Arnhem en Nijmegen. Ofwel je gehele administratie uitbesteden aan ons.
 • Financieel controller voor ondernemingen in Arnhem en Nijmegen. Hij of zij informeert en adviseert de directie en het management en bespreekt met hen het financiële beleid.
Offerte aanvragen Contact opnemen

Industrieweg-Oost 13a
6662 NE Elst
E-mail: info@de-administratiekamer.nl

Offerte aanvragen
Actueel

Transparente kosten - vast maandbedrag

Actieve ondersteuning en advisering

Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vaste prijsafspraak (all-in)

Altijd gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Offerte aanvragen (kort)

 • Maak een keuze:

Je eigen boekhouder in Arnhem voor een vast bedrag per maand

Als je onze boekhouder in Arnhem inschakelt sluit je een service abonnement
af. Hierdoor weet jij elke maand precies waar je aan toe bent. Het precieze tarief wordt gebaseerd op de hoeveelheid mutaties, of facturen, van jouw onderneming.

Alle abonnementen zien voor iedere ondernemer op het totaalpakket. Dat betekent dat administratieve werkzaamheden en belastingadvies daarbij inbegrepen zitten.

Keuze uit verschillende abonnementen

Ons administratiekantoor in Arnhem biedt zowel de zzp’er (eenmanszaak, Maatschap of Vof) als de ondernemer met een BV de mogelijkheid om uit verschillende pakketten te kiezen. Het is ook mogelijk om extra werkzaamheden aan het abonnement toe te voegen, of maatwerk abonnementen af te sluiten. Onze boekhouders bespreken dit graag met je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kom in contact met een persoonlijke boekhouder in Arnhem

Om jou en je bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen maken wij graag een afspraak met je. Zo kunnen wij kijken wat wij als boekhouder in Arnhem voor jou kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een offerte of het maken van een vrijblijvende afspraak.

De Administratiekamer is telefonisch bereikbaar via 0481-848840, per info@de-administratiekamer.nl en door middel van het contactformulier op de website. Wij voorzien je graag van een passend advies.

Boekhouden op de nieuwe manier

Wij werken op een nieuwe manier als het gaat om boekhouden. Doordat wij geen traditioneel administratiekantoor zijn, onderscheiden wij ons van andere kantoren die het nog wel op de oude manier doen. Je hoeft bij ons niets fysiek aan te leveren: alles kan online. Hiervoor maken wij gebruik van diverse ICT oplossingen. Op deze manier leveren onze professionals een betere kwaliteit, maar betaal je een lagere prijs. Indien je alles graag alsnog fysiek aan wilt leveren, is dat uiteraard gewoon mogelijk. Het gaat precies op de manier die jij wenst.

Offerte aanvragen Contact opnemen