• Transparantie
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vast prijsafspraken
 • Binnen 24 uur reactie
slide-one
Administratie

Vast bedrag per maand
Snelle service
Top kwaliteit

slide-one - copy
Outsourcen

Flexibele inzet
Ontzorgen
24/7 inzicht

slide-one - copy - copy
Controller

Controle op locatie
Tussentijdse rapportage
Deskundig advies

previous arrow
next arrow

Boekhouder in Arnhem

Boekhouder in Arnhem gezocht? De boekhouding neemt vaak veel tijd in beslag, waardoor je minder tijd hebt voor de kerntaken van je onderneming. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte, het opstellen van de jaarrekening of wil je graag jouw gehele administratie uitbesteden aan een boekhouder? Bekijk de mogelijkheden van het uitbesteden van de financiële administratie aan een boekhouder van een administratiekantoor, of neem contact op voor meer informatie.

Boekhouder in Arnhem en omgeving

De voordelen van een boekhouder op een rij:

 • Transparante kosten
 • Actieve ondersteuning en advisering
 • Maximaal gebruik van fiscale mogelijkheden
 • Een persoonlijke aanpak
 • Een boekhouder voor zzp’ers en organisaties in regio Arnhem
 • Boekhouder met goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Vaste prijsafspraak (all-in)
 • Binnen 24 uur gegarandeerd antwoord op je vragen

Wat doet een boekhouder?

Maar wat doet een boekhouder? Een boekhouder is werkzaam bij een administratiekantoor en neemt verschillende taken uit handen en kan middels outsourcen van de administratie in Arnhem of Nijmegen, de gehele administratie van je overnemen. Het is ook mogelijk om de administratie deels over te laten aan een boekhouder. Welke administratie je uit handen geeft aan een boekhouder, is helemaal aan jou. Zo kun je ervoor kiezen om een boekhouder in te schakelen voor het controleren van de boekhouding, of voor het opstellen van een winst- en verliesrekening. Indien gewenst kun je kiezen voor het totaalpakket dat een administratiekantoor aanbiedt.

We bieden de volgende diensten aan voor ondernemingen in Arnhem en Nijmegen:

 • Belastingadvies
 • Opstellen van de jaarrekening
 • Verzorgen van de boekhouding
 • Informeren en adviseren van de directie en management als financieel controller in Arnhem en Nijmegen
Offerte aanvragen Contact opnemen

Industrieweg-Oost 13a
6662 NE Elst
E-mail: info@de-administratiekamer.nl

Offerte aanvragen
Actueel

Transparente kosten - vast maandbedrag

Actieve ondersteuning en advisering

Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vaste prijsafspraak (all-in)

Altijd gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Offerte aanvragen (kort)

 • Maak een keuze:

Belastingadvies voor bedrijven

Wij voorzien zowel zzp’ers als eenmanszaken, maatschappen en Vof’s in Arnhem van belastingadvies. In welke branche je ook actief bent. Of je nu een klein of middelgroot bedrijf bent, iedereen die de expertise en ervaring van een boekhouder in Arnhem nodig heeft kan de financiële administratie uitbesteden aan een administratiekantoor.

Diverse ICT oplossingen

Wij werken op een nieuwe manier als het gaat om boekhouden. Doordat wij geen traditioneel administratiekantoor zijn, onderscheiden wij ons van andere kantoren die het nog wel op de oude manier doen. Je hoeft bij ons niets fysiek aan te leveren: alles kan online. Hiervoor maken wij gebruik van diverse ICT oplossingen. Op deze manier leveren onze professionals een betere kwaliteit, maar betaal je een lagere prijs. Indien je alles graag alsnog fysiek aan wilt leveren, is dat uiteraard gewoon mogelijk. Het gaat precies op de manier die jij wenst.

Keuze uit verschillende abonnementen

Ons administratiekantoor in Arnhem biedt zowel de zzp’er (eenmanszaak, Maatschap of Vof) als de ondernemer met een BV de mogelijkheid om uit verschillende pakketten te kiezen. Het is ook mogelijk om extra werkzaamheden aan het abonnement toe te voegen, of maatwerk abonnementen af te sluiten. Onze boekhouders bespreken dit graag met je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat kost een boekhouder ongeveer?

Als je een boekhouder in Arnhem inschakelt, sluit je een service abonnement af. Het precieze tarief wordt gebaseerd op de hoeveelheid mutaties, of facturen, van jouw onderneming. Je neemt in alle gevallen het totaalpakket bij ons af. Dat betekent dat administratieve werkzaamheden en belastingadvies daarbij inbegrepen zitten. Doordat we werken op basis van het ‘nieuwe werken’, kunnen onze professionals tegen geringere kosten meer kwaliteit leveren bij het uitvoeren van de boekhouding.

Dynamisch administratiekantoor

Wij zijn een fris, dynamisch en persoonlijk administratiekantoor in Arnhem dat niet alleen betrokken is bij je onderneming, maar ook bij jou. Doordat we je onderneming zo goed leren kennen zijn wij ook in staat om mee te denken over diverse zaken en je hierin te adviseren.

Wij werken middels het nieuwe werken, wat inhoudt dat iedere boekhouder uit ons team in Arnhem meer kwaliteit levert tegen een zeer scherpe prijs. Je kan er op rekenen dat wij altijd up-to-date zijn en mag er ook op vertrouwen dat jouw boekhouding bij ons in goede handen is.

Neem contact op voor meer informatie

Om jou en je bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen maken wij graag een afspraak met je. Zo kunnen wij kijken wat wij als boekhouder in Arnhem of Nijmegen voor jou kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een offerte of het maken van een vrijblijvende afspraak met een boekhouder in Arnhem.

We zijn telefonisch bereikbaar via 0481-848840, per info@de-administratiekamer.nl en door middel van het contactformulier op de website. Wij voorzien je graag van een passend advies.

Wat is de taak van een boekhouder?

Een boekhouder voert de financiële administratie van een bedrijf gedeeltelijk of geheel uit. Denk hierbij aan het opstellen van een jaarrekening, het geven van belastingadvies, verzorgen van de boekhouding en het informeren en adviseren van het management en de directie.

Wat kost een boekhouder?

Wat een boekhouder kost, is geheel afhankelijk van het aantal mutaties. Wij werken binnen ons administratiekantoor met vaste abonnementen. De prijzen hiervan zijn geheel gebaseerd op de hoeveelheid mutaties, ook wel facturen genoemd. We schatten de hoeveelheid werk aan op basis van het aantal notaties en voorzien je van een passend abonnement.

Is een boekhouder hetzelfde als een accountant?

Nee, een boekhouder is niet hetzelfde als een accountant. Een boekhouder heeft namelijk een uitvoerende rol, terwijl een accountant een geheel controlerende rol heeft. Oftewel, een boekhouder doet de boekhouding, terwijl de accountant deze indeelt en controleert.

Mag een boekhouder de jaarrekening controleren?

Nee, een boekhouder mag de jaarrekening niet controleren. Alleen de accountant mag dit doen, omdat een accountant bij het controleren van de jaarrekening een zogenaamde controleverklaring aflegt.

Offerte aanvragen Contact opnemen