• Transparantie
  • Actieve ondersteuning en advisering
  • Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Vast prijsafspraken
  • Binnen 24 uur reactie
slide-one
Administratie

Vast bedrag per maand
Snelle service
Top kwaliteit

slide-one - copy
Outsourcen

Flexibele inzet
Ontzorgen
24/7 inzicht

slide-one - copy - copy
Controller

Controle op locatie
Tussentijdse rapportage
Deskundig advies

previous arrow
next arrow

Onze professionals

Onze missie

De Administratiekamer is doorlopend bezig met het optimaliseren van haar interne processen en automatisering. Alles met als doel het onze klanten zo aangenaam en inzichtelijk mogelijk te maken. Wij staan voor een hoog service- en kwaliteitsniveau. Onze missie is tweeledig. Enerzijds het beste en meest vooruitstrevende administratiekantoor zijn. Anderzijds kun je bij ons altijd rekenen op een persoonlijk klantcontact en heldere communicatie.

"Vertrouwen, dat heb ik in De Administratiekamer. Mijn contactpersonen zijn stuk voor stuk integer en zeer betrokken bij mijn zaken en voorzien mij op regelmatige basis van advies op tal van administratieve en fiscale zaken. Dit maakt dat ik mij 100% kan inzetten in mijn bedrijf en niet al te veel omkijken heb naar, voor mij, afleidende zaken."
Dirk-Jan Klaassen

Een team van professionals

De Administratiekamer werkt met een aantal vaste medewerkers en een vast team van zzp'ers. Allen gedreven en enthousiast over hun vak. Van inboeker tot master by administration, van samensteller tot registered payroll professional.

Kun je denken binnen de regels en kleuren buiten de lijnen? Ben je bereid om voor je klanten net dat stapje extra te doen? Zijn termen als betrouwbaarheid en transparantie je niet vreemd? Zie je binnen no time welke wensen en behoeften je klanten hebben en kun je hier snel en adequaat op inspelen? Ben je flexibel en is zelfstandig werken je niet vreemd? Dan pas je ongetwijfeld heel goed in ons team.

Vanaf 01 januari 2017 is De Administratiekamer uit Elst samengegaan met De Penningmeestersch uit Nijmegen. Zo bundelen we de krachten van twee sterke organisaties. Beide vestigingen blijven bestaan, maar de teams worden samengevoegd tot één topteam vol met helden.

De helden van De Administratiekamer BV

Ons team bestaat uit allemaal ervaren collega’s, die enthousiast zijn over hun vak. Dit zijn onze helden en superhelden waar jij - de ondernemer - bij terecht kunt met al je vragen over de boekhouding, belastingzaken, of gewoon voor een leuk gesprek.

 

Industrieweg-Oost 13a
6662 NE Elst
Tel. 0481 84 88 40
E-mail: info@de-administratiekamer.nl

Offerte aanvragen
Actueel

Transparente kosten - vast maandbedrag

Actieve ondersteuning en advisering

Maximaal gebruik fiscale mogelijkheden

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vaste prijsafspraak (all-in)

Altijd gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen

tonnie

Tonnie

Oprichter van “De Penningmeestersch”. Hij is naast administratie, gespecialiseerd in fusie- en overnametrajecten. Daarnaast is hij veelal op zoek naar investeerders, participanten en MBI-kandidaten. Verder is hij voor diverse bedrijven commissaris, waarbij het zijn taak is om de groei te begeleiden en strategisch mee te denken.

ron

Ron

De vestigingsmanager en hét aanspreekpunt in Elst. Een echte gentleman.
Hij heeft ruim 9 jaar ervaring binnen de accountancy en is een echte professional en specialist op gebied van detachering en outsourcing, Je kunt met al je vragen bij hem terecht. Vriendelijk en klantgericht.

Bastiaan

Bastiaan

Ons administratief wonder. Hij verzorgt de administraties van onze klanten en regelt uw zaken rondom outsourcing. Hij denkt mee met de klant en heeft een brok aan ervaring.

Mayke

Mayke

Eveneens een administratief wonder.
Met haar ruime ervaring is zij bekend met alle ins- en outs van alle soorten administraties. Mayke houdt een oogje in het zeil zodat alle administraties helemaal in orde zijn!

Twan

Twan

Onze aangiftekoning. De VPB is zijn specialiteit!
Een allround financieel en fiscaal adviseur en is thans in de afrondende fase voor AA-accountant.

Twan is mede-eigenaar van De Penningmeestersch en De Administratiekamer.

vivian

Vivian

Jong en enthousiast. Zij verzorgt de administraties van onze klanten en werkt altijd zeer accuraat en efficiënt.

alda

Alda

Onze duizendpoot. Niet alleen verzorgt ze de administratie van ons kantoor, maar ook alle secretariële- en HRM zaken. Zij is vaak het eerste aanspreekpunt en weet als ondernemer waarover je praat en wat je drijft.